Videoproductie
16769
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16769,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Videoproductie

Freelance Videoproductie

Het is bekend dat het maken van reclame ervoor zorgt dat potentiële klanten uw bedrijf voor het afnemen van bepaalde diensten of goederen kunnen vinden.

Een promotievideo komt vaak een stuk directer en interessanter op de consument over dan simpelweg het plaatsen van een tekst op een website. Consumenten zijn namelijk eerder geneigd om te luisteren naar een geluidsfragment of het bekijken van beelden dan het lezen van tekst. U kunt door middel van een promotie videoproductie direct aan uw publiek overbrengen waar uw bedrijf voor staat en wat u voor potentiële conversie kan opleveren. Een promotie video heeft over het algemeen een hoger ‘call to action’ gehalte. Uw bezoekers zullen eerder geneigd zijn uw producten of diensten na het bekijken van de promotievideo af te nemen.

Op het moment dat u een service of een product wil gaan aanbieden of bijvoorbeeld tijdelijke acties heeft lopen wilt u dit uiteraard graag aan potentiële klanten kenbaar maken zodat de klanten over kunnen gaan naar conversie. De ideale manier om een service of producten en tijdelijke aanbiedingen onder de aandacht te krijgen van potentiële klanten is het maken van een  promotievideo.

Promotie Videoproductie

Een promotie video kan een korte productie betreffen met daarin duidelijk de punten waarom de consument uw producten of diensten af moet nemen. U kunt het ook wel zien als een verkoopgesprek zonder dat hier mensen aan te pas komen. Een promotievideo zorgt ervoor dat de consument een direct beeld krijgt van het bedrijf en de producten en diensten die door een bedrijf worden aangeboden. Een promotievideo komt vaak een stuk directer en interessanter op de consument over dan simpelweg het plaatsen van tekst op een website. Consumenten zijn namelijk eerder geneigd om te luisteren naar een geluidsfragment of het bekijken van beelden dan het lezen van hele lappen tekst. U kunt door middel van een promotie video dus direct aan uw publiek overbrengen waar uw onderneming voor staat en wat u voor potentiële klanten kunt betekenen. Een promo video heeft over het algemeen een hoger ‘call to action’ gehalte, uw bezoekers zullen dus eerder geneigd zijn uw producten of diensten na het bekijken van de promotievideo af te nemen.

Videoproductie tarieven

Freelance Webdesigner bespreekt graag uw wensen en mogelijkheden  voor uw bedrijf. Tijdens het ontwikkelen van de video zal Freelance webdesigner constant contact met u onderhouden en u steeds vragen om uw inbreng. Uiteindelijk zorgen wij er samen voor dat het eindresultaat honderd procent naar tevredenheid is.

Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming kunnen helpen bij het ontwikkelen van een promotie video op maat? Neem contact met ons op of vraag online een offerte. U ontvangt van ons een aanbieding die aansluit op uw wensen.

Meer informatie over productie op maat voor uw onderneming?

Bel: 0648212804 of stuur ons een bericht